P.S.: Ciekawy sposób publikacji na forum - idę po popcorn

Tom01 umiejętnie trzyma pieczę nad forum,jak Prezydent miasta Warszawy nad,Warszawą,moje posty kasuje według swojego uznania,ale rzadko,czyżbym nie był się godzien tu wypowiedzieć?...dałeś do myślenia,mój los już jest tu raczej przesądzony,Ty Max musisz ponieść pochodnię do końca..max pisze:Obserwuję to forum od dłuższego czasu. Posty nie znikają, nawet te niewygodne (np. moje).
Przecież dodatkowe tusze lokowanie są wewnątrz bryły opisywanej przez te podstawowe. Zużywa się więcej bo w półtonach trzeba gęściej stawiać jasne kropki zamiast rzadziej - ciemne.AndrzejAS pisze:(...) Śmiem twierdzić, iż w pewnym momencie zbyt duża liczba tuszów nie zwiększa zauważalnie szerokości gamutu za to zwiększa znacząco zużycie tuszu który każdorazowo musi być przepuszczany przez każdy kanał.
Serwisant sam przyznał, że jak jest kanał musi tam płynąć tusz przy każdym wydruku i czyszczeniu nie ma innej możliwości.(...)
Jak drukuje kilometry papieru dziennie, to nigdy.unesco pisze:Czornyj twierdzi ze prawie nigdy
Pierwszą PRO-1000 odpaliłem w styczniu, jeździła po targach, eventach, warsztatach ostro drukując, tydzień temu wymieniłem w niej pierwszą kasetę z zestawu startowego (Cyan). Nie wiem co jest nie tak z opisywaną drukarką, ale ani ja na próbie kilku sztuk, ani inni testerzy (Mark D. Segall z LuLi, Keith Cooper z Northlight Images) nie zawuważyli podobnych zachowań, gdzie przy tak monstrualnym zużyciu tuszu na konserwację po tygodniu chlupotało by w pampersie, a po startowym zestawie tuszy nie zostało by śladu.unesco pisze:Panowie i co Wy na to?
Panie Marcinie, dysonans między stwierdzeniem, że ta drukarka prawie nie zużywa tuszu na czyszczenie, a tym co kolega AndrzejAS napisał jest wyraźny. Prawdę mówiąc brzmi to jak zapomniany sen po Pro-1
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość