Dziś jest już tak niemrawe, że nie wiem, czy nie wyzionie zaraz ducha. Wiecie może co z tym zrobić??
ale on się zatrzymał i od dłuższego czasu nie reaguje, być może to już koniecMathis pisze:zwam do boku jedzeniem do boku, może wyjdzie? :p
Jestem wściekły bo ten robak zatrzymał się w centralnej części monitora i za każdym razem jak ogądam zdjęcie, to go widzę, ech...czuk pisze:Dobić zwierza niech się nie męczy..i przyjabać Eizo za ich szczególną dbałość o produkcje monitorów ..w okazyjnej cenie...
,na poważnie coś takiego powinno być niiedopuszczalne i karalne za monitor tej klasy..
ale gdzie w sklepie, czy mam dzwonić do Eizo??czuk pisze:REKLAMÓJ!!!!!!!!
żeby było ciekawiej, to wczoraj taki sam (a może to ten sam) łaził po mojej stronie matrycy, strzepnąłem go i spadł nawet nie wiem gdzie, bo przecież to maleństwoczuk pisze:I TAK I TAK,współczuje,może Tom 01 coś pomoże?
dzwoniłem do Eizo, powiedzieli ,że niezwłocznie mam wysłać do nich monitor, ponieważ muszą go rozebrać, wyjąć robaka, złożyć i odesłaćczuk pisze:Jest to jakieś rozwiązanie tylko na krótką metę,REKLEMÓJ!!!
Rozumiem, że chcą go uratować - ale na cholerę po wyjęciu robaka będą go składać i odsyłać?Robson_g pisze:dzwoniłem do Eizo, powiedzieli ,że niezwłocznie mam wysłać do nich monitor, ponieważ muszą go rozebrać, wyjąć robaka, złożyć i odesłaćczuk pisze:Jest to jakieś rozwiązanie tylko na krótką metę,REKLEMÓJ!!!
Żeby wrócił do swego PanaCzornyj pisze:... na cholerę po wyjęciu robaka będą go składać i odsyłać?
BO TO JEST NIENAPRAWIALNE!!! ,NIe POPUSZCZAJ eizo.Robson_g pisze:Hahahahhaha
No i został już na stałe. W samym centrum ekranu
Dadzą mi nowy monitor?czuk pisze:BO TO JEST NIENAPRAWIALNE!!! ,NIe POPUSZCZAJ eizo.Robson_g pisze:Hahahahhaha
No i został już na stałe. W samym centrum ekranu
Nie wiem ?Momm zdaniem powinni się nie ośmieszać przynajmniej mówiąc,że go rozebrali,życzę powodzeniaRobson_g pisze: Dadzą mi nowy monitor?
A ja myślę, że są krótkowidzami.Tom01 pisze:Mikroinsekty włażą w różne monitory. Podejrzewam, że nie umieją czytać.
Wróć do „Dział wsparcia technicznego”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość