Skąd mamy wiedzieć?! Zapytaj sprzedawcy lepiej czemu obraz nie jest na całym ekranie, jeśli Cię to ciekawi.szaroczek pisze:Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, dlaczego ten niebieski ekran w aukcji allegro z linku powyżej nie sięga od lewej krawędzi telewizora do prawej, lecz zostawia czarne pasy po brzegach? Czy to jest normalne?
Problem polega na tym, że ze sprzedający jest bardzo ograniczony kontakt. Ale skory Pan nie wie, dlaczego tak jest z tym obrazem, to spawa wydaje mi się podejrzana i sugeruje mi, że to nie jest zjawisko normalne, że może to być jakiś dodatkowy defekt. Takie zdjęcia telewizorów z podobnymi ekranami zielonymi, czerwonymi, niebieskimi spotykałem często na różnych aukcjach ale raczej pokrywały one całą powierzchnię telewizora.mkoper pisze:Skąd mamy wiedzieć?! Zapytaj sprzedawcym lepiej czemu obraz nie jest na całym ekranie, jeśli Cię to ciekawi.
Nie rozumiem, skąd te nerwy. To zrozumiałe, za małe pieniądze muszę się liczyć z jakimiś defektami, sprawa polega jedynie na tym, że chcę wiedzieć, na jakie defekty się decyduję i z jakimi jestem gotów żyć płacą mniej za urządzenie. Dlatego pytam o kwestie, które nie są jasno wyszczególnione w treści aukcji a stanowią ryzyko występowania. Czy rzeczywiście jestem nienormalny próbując rozwiać podobne wątpliwości szukając waszej pomocy, skoro sam nie mam wystarczającej wiedzy?mkoper pisze:Druga sprawa to zrozum, że nie dostaniesz nic przyzwoitego za darmo, czy za pół darmo. Możesz kupić powystawówkę z ostrymi powidokami. Na pewno kiedyś zejdą, ale może być to rok, lub nawet dwa lata. Zastanów się czy tego chcesz.
Oj tam, oj tam. Nie kicha, tylko kiszka. Nie za dużo wymagasz od tego TV? Może podłącz macierz RAID?szaroczek pisze:Czyli że kicha i nic już się więcej nie poradzi...?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość