Nie mogę uwierzyć, że w takich czasach, technologia tak idzie na przód a takie wychodzą buble.
Nie kwalifikuje, ale proszę sobie dobrze poczytać odpowiednią normę. A to zjawisko występowało i będzie zawsze występować. Prąd nie dochodzi po ścieżkach do tych subpixeli.Nfsfan83 pisze:Czyli w dwóch przypadkach uwalone zostały niebieski i zielonyto może i paść czerwony i tym samym zrobić się martwy pixel cały??? czy to już kwalifikuje do wymiany??? jak będą 2 martwe?
Nie mogę uwierzyć, że w takich czasach, technologia tak idzie na przód a takie wychodzą buble.
Dokładnie .Max to co przedstawiłeś na zdjęciu to jakaś przejściówka.GrzesiekR pisze: Nie ma żeńskiego kabla DVI, żeńskie są gniazda w karcie/monitorze, więc nie masz co kombinować.
Na siłę nikogo się nie przekona.Nfsfan83 pisze:Drogi Szynkars ja gram w 640x480
Tak poza tematem ja siedzę przed CTX 17 na kineskopie Sony Trynitron i czekam na 275 uhd necGrzesiekR pisze:Do takiego modelu grania to ja polecam 17'' CRT na dobrym kineskopie
Pan sobie chyba żartuje.Nfsfan83 pisze:I jak oceniacie kolory, robione aparatem w komórce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość