To wejście po lewej stronie twojego zdjęcia.I do karty kabel będzie pasował jak' ulał'.Nfsfan83 pisze:No każdy z Was ma rację, w pon idę kupić DVI kabel,
Wiem wiem, ale które z tychczuk pisze:To wejście po lewej stronie twojego zdjęcia.Nfsfan83 pisze:No każdy z Was ma rację, w pon idę kupić DVI kabel,
Ty jesteś żonaty?, to współczuje twojej żonie.Nfsfan83 pisze:Tak myślałem ale wersja "żeńska"
A o co chodzi z tym kontrastem, że musi być na 50% ,on odpowiada za biel???
Czuk, Ty się nie śmiej. Przed chwilą pomyliłeś to samo.czuk pisze:Ty jesteś żonaty?, to współczuje twojej żonie.Nfsfan83 pisze:Tak myślałem ale wersja "żeńska"
A o co chodzi z tym kontrastem, że musi być na 50% ,on odpowiada za biel???
No dobra doigrałeś się max, zlecenie na Ciebie zostało wydane,gdzieś napisałeś ,że jesteś duży ,ale czterem chłopa nie dasz rady,jak Ja który jestem tu autorytetem mogłem się mylić ,mogłem tylko nie doprecyzować swoją wypowiedż...trochę Cię szkoda, ale lepiej było się nie odzywać..max pisze: Czuk, Ty się nie śmiej. Przed chwilą pomyliłeś to samo.
Ludzie często mylą wejście z wyjściem sygnału i również uważam, że trzeba na to zwracać uwagę. Jak nie będzie się tępić nieścisłości to będą się jeszcze bardziej rozpowszechniać jako poprawne.czuk pisze:@max Przestań się czepiać wyjście z karty jest dvi wejście do monitora d-sub
Nie ma żeńskiego kabla DVI, żeńskie są gniazda w karcie/monitorze, więc nie masz co kombinować.Nfsfan83 pisze:Wejście-wyjście nieważne. Wiem, że muszę kupić męski kabel DVI-DPytanie inne, jak widzę dwa czerwone punkciki na biały? to padł żółty czy niebieski subpixel czy czerwony się zablokował?
Hmm, no jest, tak w połowie. Rzekłbym, że może sam siebie zaspokoić. Jest to ... przedłużacz. Można go podłączyć samego do siebie.GrzesiekR pisze:Nie ma żeńskiego kabla DVI...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość