Jeżeli DELL U2719D jest wycofywany to jaki model go zastąpił? Ktoś coś może wie na ten temat?
Dzięki

Mi też zawsze pomagali,a miałem szczęście,najwyżej kup to co ci się podoba,a pieniądze są do zarobienia w przyszłości.nawet te stracone.
Pytałem ich ale szukam również alternatywy, bo monitory ASUS to chyba najtańsze jakie mają w swojej ofercie.
..czyli jesteś inteligentem z autopsiji,któremu nie wiadoma szkodzi o co mu chodzi,ŹLE trafiłeś,ja bym kupił twojego monitora co ci się podoba razy 2 po pana wycenie
A czy mógłbym poznać powody na korzyść DELL? Równomierność podświetlania, zakres barw itp. Nie jestem grafikiem ani fotografem, stąd kieruję moje pytania i wątpliwości na takich forach jak te.Tom01 pisze: ↑05 stycznia 2022, 17:19 - śr
Już Panu podałem w pierwszym wpisie czym warto się interesować. Najwyraźniej jednak koniecznie chce Pan usłyszeć "tak kupuj tego Asusa, będzie ok". W sumie nie ma lepszego doświadczenia niż na własnym portfelu. Najwyżej wróci Pan tutaj po normalny monitor następnym razem.
Używam DELLa U2719D od ok. 1,5 roku do zawodowego projektowania i zastosowań okołobiurowych, office, internet. Warunki biurowe, światło dzienne, naturalne.Andreios pisze: ↑05 stycznia 2022, 17:44 - śrA czy mógłbym poznać powody na korzyść DELL? Równomierność podświetlania, zakres barw itp. Nie jestem grafikiem ani fotografem, stąd kieruję moje pytania i wątpliwości na takich forach jak te.
W związku z tym proszę o wyrozumiałość i ukazanie pod względem technicznych za i przeciw tych monitorów.
Wróć do „Zastosowania amatorskie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość