Teraz już spytam o konkrety. Po pierwsze, czy ta dłuższa gwarancja jest warta dopłaty? I po drugie, najważniejsze, który monitor kupić?

Na tego typu pytania warto patrzeć z punktu widzenia statystyki. Nie da się sensownie odpowiedzieć na to pytanie przy zakupie jednego produktu.jack1142 pisze:czy ta dłuższa gwarancja jest warta dopłaty?
Na to pytanie musisz odpowiedzieć sobie sam, po przeanalizowaniu podanych tu informacji.jack1142 pisze:I po drugie, najważniejsze, który monitor kupić?
Oczywiście,że lepiej kupić przy takich cenach EV2450jack1142 pisze: No i czy warto kupować E241N przy takiej cenie, gdy starszy EV2450 jest za 1400 PLN też w graficzne.pl, a w innych można znaleźć już za 1330 PLN.
Też nie wiem kiedy się pojawi EV2451,ja bym obstawiał docelową cenę na 1500pln,ale jak to u Eizo 'zdzierstwo' musi/może obowiązywać,zobaczymy?jack1142 pisze: Zastanawiam się, kiedy będzie dostępny nowy EIZO EV2451 (przy przeszukaniu Google widziałem tylko zapowiedź na stronie cyfrowe.pl w cenie 1700 PLN, ale nigdy nie słyszałem o niej + chyba jednak cena jest już zbyt wysoka).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość