That's what she said...max pisze:Ja tam myszkuję TV po HDMI bez ogonka. 5m i działa, tylko czujnik nie powinien być wtedy za komputerem, a wyciągnięty na wierzch, na "widoku".
Kto to widział taki długi ogonek...

That's what she said...max pisze:Ja tam myszkuję TV po HDMI bez ogonka. 5m i działa, tylko czujnik nie powinien być wtedy za komputerem, a wyciągnięty na wierzch, na "widoku".
Kto to widział taki długi ogonek...
Proszę wybaczyć, ale ja też nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tymi dobrymi czasami, kolejką i wygraną.czuk pisze:Ja mam też Razer,odnoszę takie wrażenie ,że Masz duży dopływ gotówki i chcesz ją na coś wydać,choć i tak idą bardzo dobre czaszy,mało kto o tym wie,że wszyscy będziemy w szoku,tylko ustawiajcie się w kolejce ,kto jest przeciw,a kto za,wygraną ogłoszę na końcu,obstawiajcie...drogo to będzie kosztować Tom01 racjonalistę i innych niedowiarków...nie kasuj tego Tom01.
Tego to sam autor chyba nie rozumiesinolog pisze:Proszę wybaczyć, ale ja też nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tymi dobrymi czasami, kolejką i wygraną.czuk pisze:Ja mam też Razer,odnoszę takie wrażenie ,że Masz duży dopływ gotówki i chcesz ją na coś wydać,choć i tak idą bardzo dobre czaszy,mało kto o tym wie,że wszyscy będziemy w szoku,tylko ustawiajcie się w kolejce ,kto jest przeciw,a kto za,wygraną ogłoszę na końcu,obstawiajcie...drogo to będzie kosztować Tom01 racjonalistę i innych niedowiarków...nie kasuj tego Tom01.
Jak nawet sinolog nie może zrozumieć o co chodzi, to pozostałym nie daję żadnych szans.sinolog pisze:Proszę wybaczyć, ale ja też nie za bardzo rozumiem o co chodzi...
Od prawie dwudziestu lat używam wyłącznie Wacomów wymieniając je jak stary model przestaje pasować do wystroju, albo pojawiając się jakieś fajne, nowe funkcje. Gdzieś w piwnicy pałęta mi się jeszcze mój pierwszy Wacom ArtPad II z '96, jak go ostatnio sprawdzałem (ciężko go do czegoś nowszego podłączyć bo jest jeszcze na RS-232) to dalej działał.sinolog pisze:@Czornyj: skoro już się tablet pojawił, mam pytanie - czy oprócz Wacoma jest cokolwiek innego godnego uwagi bo za jakiś czas planuję zakup.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość